> Startsidan Företaget Tjänster Offertförfrågan Kontakta oss Tisdagen den 19 November  
Tryckbolaget
 
Tjänster

TryckBolaget säljer grafiska tjänster som ger reklambyråerna mer tid till kreativt arbete, rätt kvalitet på tryckarbeten och lägre kostnader. Ge oss underlaget, tillsammans bestämmer vi kvalitetsnivå och leveranstid. Sedan kan du ägna dig åt din kärnverksamhet.

Rätt pris
Vi ordnar jobbet åt dig och lägger ut det på de lämpligaste och mest kostnadseffektiva leverantörerna. Det förekommer att tryckerier tar emot uppdrag som de själva inte kan producera. De lägger då ut jobbet på en kollega och du får betala extra för hanteringen dem emellan. Därför blir priset för vår service inklusive leverantörsfakturorna i allmänhet mycket lägre jämfört med om du själv gör jobbet med metod- och materialval, leverantörskontakter, offertintagning, repro-, tryckeri- och bokbinderikontakter, mm.

Korta ledtider
En mycket vanlig orsak till att våra kunder vänder sig till oss är att de inte ser sig ha en chans att klara trycksaksproduktionen inom önskad leveranstid. Vi kan det, oftast. Beroende på vårt kontaktnät med många leverantörer och en dagsaktuell överblick över deras beläggningssituation. Det innebär att vi mestadels kan klara även ”omöjliga” jobb.


Allt inom tryck
Vi jobbar med i stort sett allt. Från minsta visitkort i svart/vitt kuvert, reklamblad, textiltryck, presentartiklar till avancerade böcker och kataloger i fyrfärg. Tillsammans bestämmer vi kvalitetsnivån. Därmed vet vi omedelbart vilka leverantörer i Sverige eller utomlands som kan komma ifråga. Från källartryckerier till superavancerade specialföretag.

Optimal teknik för önskad kvalitet
Vårt oberoende gör det möjligt att välja bland hundratals leverantörer vilket alltid garanterar tillgång till senaste teknik. Ovanliga dataformat och konstiga program har aldrig ställt till problem för oss. Tillsammans väljer vi rätt teknik för jobbet.
© Copyright TryckBolaget 2005. Alla rättigheter reserverade. Webdesign Nitea™